На 10.07.2021г. в изпълнение на проект “НЕ НА АГРЕСИЯТА”, Българска

...
На 10.07.2021г. в изпълнение на проект “НЕ НА АГРЕСИЯТА”, Българска
Коментари Харесай

Демонстрация по плажен волейбол ще има на плажа в Аспарухово

На 10.07.2021г. в осъществяване на план “НЕ НА АГРЕСИЯТА”, Българска младежка асоциация за плажни спортове ще провежда проява по плажен волейбол. Атрактивното събитие ще бъде извършено на плаж „ Аспарухово “.

Отново на плаж „ Аспарухово “, следва и осъществяване на спортна проява по плажен футбол.

Дейността се организира по отношение на контракт № 25-00-30/24.03.2021 година, план “НЕ НА АГРЕСИЯТА!” по Национална стратегия за осъществяване на юношески действия по член 10а от Закона за хазарта за 2021 година Проектът се реализира с финансовата поддръжка на Министерство на младежта и спорта.

На 07.07.2021г. в Спортен комплекс „ Черно море “, при засилен интерес се организира и спортна проява по карате с дейното присъединяване на Семеен кодекс „ ИЧИ ГЕКИ Варна “.
Основна цел на плана е създаване на обществено отговорно държание посредством предварителна защита на агресивното държание при младежите, като се популизират другите благоприятни условия за упражняване на спорт в свободното време като опция на рисковото държание.

Целевата група, към която е ориентиран плана, са младежи на възраст сред 15 и 29 години без ограничаване на пол, етническа принадлежност, обществено – икономическо състояние и други характерности.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР