На 1 март 1950 г., в 19.25 ч. е тиха

...
На 1 март 1950 г., в 19.25 ч. е тиха
Коментари Харесай

Експлозията и невероятното спасение на 15 души от сигурна гибел

На 1 март 1950 година, в 19.25 ч. е тиха и спокойна вечер в град Битрайс (Beatrice), Небраска. Но, внезапно всичко е разтърсено от мощна детонация.Силата на детонацията била толкоз огромна, че в доста къщи в града стъклените предмети и прозорците се счупили, а излъчването на локалната радиостанция е прекратено (HiddenTruth.site).Епицентърът на детонацията се оказва баптистката черква “Уест Сайд ”, която незабавно била обхваната от огън, и от която по-късно остават единствено овъглени купчини дъски и тухли. Причината за детонацията не е тъкмо избрана до края, само че пожарникарите се съгласили, че доста наподобява на детонация от приключване на газ.

 f1 - Експлозията и невероятното избавление на 15 души от сигурна крах
Сред локалните поданици, шокирани от детонацията, който съумява да избяга от горящата постройка, е преподобния Уолтър Клемпел, който работил в тази черква. Малко по-рано, той отишъл в църквата, тъй като трябвало да затопли църквната пещ в 19.20 ч. Певците от църковния хор трябвало да дойдат за постоянна подготовка.Клемпел бил ужасяващ, защото бил сигурен, че всички членове на хора са били в църквата по време на детонацията и всички без подозрение са били убити в този ужасяващ случай. Въпреки това, пожарникарите скоро съобщили, че в постройката не са открити никакви тела.Това била най-голямата мистерия от този случай. Всичките 15 членове на църковния хор ненадейно закъснели за подготовката. В същото време, те били нетърпеливи да дойдат по-рано от избраното време, не по-късно от 19.15 ч. Всички желали да подранят за събирането им в църквата.Но на този ден, всеки един от тях, както се оказва по-късно, се забавил заради нелепи и доста странни аргументи, по тази причина всичките 15 души не пристигнали в избраното време за подготовки до 19.20 ч.
Всичко това наподобява необикновено за всекидневно съвпадане. Сред членовете на хора били брачен партньор, брачна половинка и щерка им. И в този ден, всички те не могли да дойдат на подготовката в точния момент, защото църковната рокля на дъщерята се изцапала, тъй като момичето инцидентно (дали?) разляло чорба върху нея по време на вечерята.Майката на момичето трябвало да търси друга подобаваща рокля за нея, само че се оказало, че другата рокля е смачкана и трябвало да се изглади. Така минало известно време. Случайност?

 f2 - Експлозията и невероятното избавление на 15 души от сигурна крах
Друг хорист е Ладона, ученичка в локална гимназия, която била извънредно точна и в никакъв случай не закъснявала. Но довечера, преди подготовката, тя си пишела домашната работа и решавала задача по геометрията, която била ненадейно сложна. Момичето се концентрирало толкоз мощно, че изцяло не запомнило за времето.Приятелката на Ладона – Роуена Естес, също член на църковния хор и сестра й Сади Естес, не могли да отидат на подготовката, тъй като денем колите им ненадейно се развалили по едно и също време.Поради това и двете девойки се обадили на Ладона и се разбрали тя да ги вземе. Но, както писахме нагоре, Ладона била над уроците и не могла в точния момент да вземе сестрите. Тази неслучайна акцидент избавила живота на всичките три девойки.Четете още: 5-годишно момиче-сомнамбул падна от 12-ия етаж и … оцелява без съдбовни пострадвания (видео) Други две девойки, Лусил Джоунс и Дороти Ууд, постоянно идвали на подготовките на хора дружно и измежду първите. Но, в оня ден, на Лусил й се появила незабавна работа, която трябвало да свърши незабавно и закъсняла. Дороти не тръгнала сама и изчакала Лусил, с цел да тръгнат дружно.

 f3 - Експлозията и невероятното избавление на 15 души от сигурна крах
Пианистката на хора – Мерилин Пол, този следобяд легнала да поспи, само че изпаднала в ненадейно здрав сън. Майката на Мерилин, която също пееле в църковния хор, не отишла на никое място, защото не можела да разсъни щерка си по никакъв метод.Друг член на хора – стенографката Джойс Блек, също се чувствала сънлива през целия ден, само че в допълнение към това, вечерта се почувствала необикновено изморена. Момичето живеело доста покрай църквата, само че не намерила сили да се изправи и да отиде на подготовката.Прозорците на къщата й били унищожени по време на детонацията, само че тя не била засегната.По-късно Джойс споделя: “Бях доста изморена и отложих ходенето на подготовката до последния миг. В последна сметка, не можах да устоя и макар умората взех решение да отида. Но незабавно щом отворих вратата, църквата се взриви. ”Друга жена, на име Шустер, постоянно е ходила на подготовките с щерка си, само че този ден тя била помолена да остане на работа, с цел да се приготви за значима среща.

 f4 - Експлозията и невероятното избавление на 15 души от сигурна крах
Търнър Хърбърт Кипф просрочен за подготовка, тъй като писал значимо писмо, а след това забързал към пощенската работа, с цел да го изпрати. Когато по-късно публицистите го попитали дали писмото е в действителност толкоз значимо, че просто не го е пуснал в пощенската кутия, Хърбърт бил комплициран и споделил, че самият той не разбирал за какво го е направил.Инженерът Харви Ахл също възнамерявал да отиде в църквата с двамата си сина, само че той просто останал да приказва с тях вкъщи си и по този метод избавил живота на всичките трима.По-късно унищожената черква е възобновена, само че тайната на невероятното избавление на 15-те артисти от църковния хор, към момента впечатлява хората и ги кара да си задават въпроси …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР