На 1 февруари (вторник) във връзка с монтаж на спирателни

...
На 1 февруари (вторник) във връзка с монтаж на спирателни
Коментари Харесай

Ето къде пресъхват чешмите в София във вторник

На 1 февруари (вторник) по отношение на монтаж на спирателни кранове на ул. “Околовръстен път “, остарялата отбивка за ж.к. “Младост “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в ж.к. “Младост 2 “, “Младост 3 “, “Младост 4 “, ул. „ Околовръстен път “ от кръговото за ж.к. „ Младост 4 “ до шоурум " Хюндай ", м. Детски град - региона сред ул. „ Самоковско шосе “, ул. „ Синя светлина “, ул. „ Проф. Асен Киселинчев “, ул. „ Синаница “, ул. „ Хитър Петър “, ж.к. „ София Вилидж “.
свързани новини5257на 07.01.2022
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноски на адреси:

ж.к. „ Младост 2 “ – пред РУМ

ж.к. „ Младост 3 “ – пред общината

ж.к. „ Младост 4 “ – ул. „ Самара “ ъгъла с ул. „ Филип Аврамов “

м. Детски град – ул. „ Сияние “ ъгъла с ул. „ Проф. Асен Киселинчев “

Планираните строително-монтажни действия са част от огромна реорганизация на водопроводната мрежа. Целта е поетапно цялата водопроводна връзка, намираща се на ул. „ Околовръстен път “, да бъде построена по нов метод, тъй че да се отстрани опцията за пораждане на повреди в бъдеще и да се покачат опциите на системата за потребление на различни схеми на водоснабдяване.

Реконструкцията на тази връзка е една от най-мащабните действия за последните 10 години. Ще се реконструират общо над 400 м. водопроводи и спирателни кранове с диаметър ф1000 и ф600, изясняват от сдружението.
свързани новини3797на 21.12.20216670на 08.11.2021
Работата по толкоз огромни уреди изисква доста софтуерно време, защото първо водата от тях би трябвало да се източи, да се извършат самите строително-монтажни работи и по-късно още веднъж оборудването да се изпълни с вода. За страдание, заради обстоятелството, че се реконструират стратегически уреди за мрежата, не е допустимо осъществяването на този без ремонт без спиране на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода “ АД на телефон 0800 121 21 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР