На 1 април фрегата с управляеми ракети клас Григорович предприе

...
На 1 април фрегата с управляеми ракети клас Григорович предприе
Коментари Харесай

Лондон: Украинските атаки изтласкаха Черноморския флот на Русия към Новоросийск

На 1 април фрегата с управляеми ракети клас " Григорович " предприе интервенция по боравене с оръжия в базата на пристанище Новоросийск. Съвременните съветски военни кораби като фрегатата от клас " Григорович " имат системи за отвесно изстрелване на крилати ракети по морски и наземни цели. Такива ракети исторически са били презареждани в Севастопол, Крим. Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.

Отбелязва се, че Черноморският флот значително е изтеглил своите кораби и подводници от Севастопол пó на изток към Новоросийск. След отстраняването от служба на командира на Черноморския флот през март тази година флотът е минимум деен от началото на войната.

Британското разузнаване показва, че макар че Черноморският флот съвсем несъмнено остава до Новоросийск като най-хубавия способ за отбягване на украинска морска офанзива , неговата поддръжка, логистика и инфраструктура за боравене с оръжия в Новоросийск евентуално са усъвършенствани, тъй че да поддържат новите съглашения за базиране за неопределен срок.
 Лондон: Севастопол към този момент не е сигурният дом на съветския Черноморски флот
Лондон: Севастопол към този момент не е сигурният дом на съветския Черноморски флот

Пристанището постоянно е атакувано с въздушни и морски дронове
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР