На 09.11.2023 г. в с. Плоски, общ. Сандански, от полицейски

...
На 09.11.2023 г. в с. Плоски, общ. Сандански, от полицейски
Коментари Харесай

Акция на полицията в санданското село Плоски

На 09.11.2023 година в с. Плоски, общ. Сандански, от полицейски чиновници на РУ-Сандански са тествани две жилища и прилежащи към тях дворове и пристройки.

В едно от жилищата, населявано от 31-годишен мъж от селото са открити: фотокапан, две оптики за дългоцевно оръжие, радиостанция и кутия с принадлежности за разчистване на дългоцевно оръжие. В съседен към къщата двор е открит книжен чувал, съдържащ към 0,90 грама канабис, а в плевня в двора – череп на животно, закрепен на дървена поставка. В употребени от лицето лек автомобил „ Мицубиши “ и товарен автомобил „ Рено Рапид “ са открити две регистрационни табели, електронна везна и дървена окръжност със закрепени скотски рога. Мъжът е арестуван със заповед за задържане до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

При осъществена инспекция на второто жилище и прилежащи към него двор и пристройка в с. Плоски, населявани от 59-годишен мъж от същото село, от органите на реда са открити: глинен съд с намиращи се в него железни предмети, носещи белези на културно исторически полезности, две ловни оръжия, които не са регистрирани по надлежния ред, към 39 патрона и металдетектор. Мъжът е арестуван със заповед за задържане до 24 часа. За случая е известена ОП-Благоевград и е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР