На 07.07.2022 г. около 07.10 часа на кръстовище, регулирано със

...
На 07.07.2022 г. около 07.10 часа на кръстовище, регулирано със
Коментари Харесай

Моторист и велосипедист пострадаха при пътни инциденти в Пиринско

На 07.07.2022 година към 07.10 часа на кръстовище, контролирано със светофарна уредба наоколо до гробищния парк в гр. Петрич, при ясно време и изсъхнал асфалт, поражда ПТП сред лек автомобил „ Мерцедес “, ръководен от 23-годишен дееспособен лидер от гр. Горна Оряховица и мотоциклет „ Ямаха “, ръководен от 37 – годишен дееспособен лидер от с. Марино поле, общ. Петрич.

В резултат на случая е потърпевш лидерът на мотоциклета, който е получил скъсване на черен дроб и кръвоизлив в стомаха. Настанен е в болничното заведение в град Сандански с заплаха за живота и е опериран по неотложност. Полицейски екип е посетил местопроизшествието, осъществен е оглед, а пробите на водачите за алкохол са негативни. В районно управление (на МВР) Петрич е формирано досъдебно произвеждане по член 343 Б, алинея 1 от Наказателен кодекс. Прокуратурата е известена за произшествието.

На 07.07.2022 година към 20.30 часа на ул. „ Бела река “ в гр. Разлог при ясно време и изсъхнал асфалт в светлата част на денонощието, 8–годишен велосипедист от Разлог, подхваща маневра завиване на дясно, губи надзор над ръководството на велосипеда и се блъска в спрял на кръстовище лек автомобил „ Форд Ескорт “ с лидер на 48 година от Разлог.

В разследване на случая момчето е получило травма на главата и рана на дясна подбедрица, прегледан е в Спешен център и е освободен за домашно лекуване. Полицейските чиновници, посетили местопроизшествието, са направили оглед. Взетата проба на лидера на МПС е отчела позитивен резултат – 0,56 промила. Издаден е ваучър за здравно проучване на кръвта. В районно управление (на МВР) Разлог е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР