На 06 април 2022 г. Чавдар Бояджиев, който в събота

...
На 06 април 2022 г. Чавдар Бояджиев, който в събота
Коментари Харесай

Разбра се кои са жертвите на Чавдар. Смразяваща кръвта история

На 06 април 2022 година Чавдар Бояджиев, който в събота бе упрекнат за двойното ликвидиране на Яна Велинова и Иво Колев, е умъртвил друга жена – това е 22-годишната Мариела Сиракова. Двамата се познавал от няколко месеца, имали интимна връзка.

Във съдбовния ден предходната година двамата били в дома на Чавдар в с. Лозен, където правили секс, който приключил съдбовно за дамата. 16 месеца след гибелта й става ясна и същинската причина за гибелта на Мариела. Жената желала дете от колегата си, което го вбесило.
-->
Бояджиев приложил хватка от джудото и удушил момичето. Мотивът – мъжът имал и друга връзка с жена от столичния квартал „ Лозенец “, която не желал да скапва поради интимната си партньорка. Към днешна дата двамата са разграничени.След като осъзнал какво е направил, Чавдар се обадил на своя другар Иво Колев. Двамата се видели на езерото „ Панчарево “, където ги чакала и Яна Велинова и друга нейна другарка.

Бояджиев разказал на тримата, че приятелката му е мъртва. Не признал, че самичък я умъртвил. Иво Колев предложил да скрият натрупа на мъртвото момиче, само че двете дами предложили Чавдар да се съобщи на полицията, вместо да се укрива. Групата се преместила в Лозен, Бояджиев се прибрал в дома си, поставил кучешка каишка на мъртвата Мариела и се обадил на телефон 112.

През това време Велинова и второто момиче следили от улицата идването на полицията и Бърза помощ. Пред служителите на реда Чавдар Бояджиев обяснил, че приятелката му се задушила на кожената каишка. Така истината за умишлената гибел е прикрита.Всички тези признания прави самият Чавдар Бояджиев, само че едвам след задържането му преди ден по пътя сред Бургас и Айтос и откакто е умъртвил Яна и Иво. Полицаите бързо влизат в следите му след осъщественото двойно ликвидиране, точно, тъй като откриват, че той е поддържал връзка с жертвите от Лозен.

Мащабната работа на софийската полиция в този момент контрастира на дейностите, които са подхванати преди година и четири месеца, написа " Труд ". През април предходната година Софийска районна прокуратура упреква Бояджиев за непредумишлено ликвидиране, което се санкционира със затвор до 5 години, тъй като такива са събраните доказателства.

Тогава полицията въобще не ревизира изказванията на Бояджиев, че е ходил самичък до Панчарево, както и че е ходил до езерото с автомобила на жертвата. Съдебният доктор също не прави прецизна аутопсия. Ако това бе осъществено, то щеше да е ясно, че дамата не е удушена с каишка, а с прилепяне с ръце и следващ напън на главата във възглавница и тогава прокуратурата можеше да търси предумисъл за гибелта на дамата.

Крайно демотивиращо за проверяващите работи и решението на Софийския областен съд, който пуска Бояджиев против най-леката мярка за неотклонение „ подписка “.

Целият този низ от пропуски води до превръщането на 34-годишния Чавдар Бояджиев в сериен палач, който невъзмутимо убива за по-малко от година и половина две дами и един мъж, с които поддържа другарски връзки.

Това приказва и за тежка психиатрична патология, предвид на това, че Бояджиев признава пред проверяващите, че от години се занимава с незаконна активност, измами, опиати и всевъзможни способи за нелегално трупане на облаги. Парадоксално е, че двете жертви на серийния палач от Лозен – Яна и Иво, добре са съзнавали с какъв човек контактуват, само че все пак са имали близки контакти с него.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР