На 05 и 06 февруари президентът на Република Малта Мари-Луиз

...
На 05 и 06 февруари президентът на Република Малта Мари-Луиз
Коментари Харесай

Президентът на Република Малта ще бъде на държавно посещение в България

На 05 и 06 февруари президентът на Република Малта Мари-Луиз Колейро Прека ще бъде на държавно посещаване в България по покана на президента Румен Радев. Това оповестиха от пресцентъра на президентството.

На 05 февруари, понеделник, от 10.00 часа на площад „ Св. Александър Невски “ ще се състои гала по формалното посрещане на президента на Малта. Мари-Луиз Колейро Прека ще постави венец пред Паметника на Незнайния боец.

В рамките на визитата си у нас президентът на Република Малта ще организира срещи и с министър-председателя на България Бойко Борисов, с ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, със зам.-министър ръководителя по правосъдната промяна и министър на външните работи Екатерина Захариева и с министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев.

Държавният глава на Република Малта ще посети Столичната библиотека и ще беседва със заместник-кмета на София по направление „ Култура, обучение, спорт и предварителна защита на зависимости “ Тодор Чобанов.

По време на визитата си в страната, президентът на Малта ще бъде придружавана от брачна половинка си Едгар Прека. /novini.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР