На 04 ноември 2021 г., след предварителна уговорка, в сградата

...
На 04 ноември 2021 г., след предварителна уговорка, в сградата
Коментари Харесай

Национална асоциация на сляпо-глухите в България вече може да осъществи ремонтни дейности на сградата си в Пловдив

На 04 ноември 2021 година, след предварителна спогодба, в постройката на Национална асоциация на сляпо-глухите в България (НАСГБ), за първи път ни гостуваха инж. Росен Костурков и Венцислава Любенова (сега народни представители в 47-то Народно събрание). Екипът на Национален център за рехабилитация на сляпо-глухи (НЦРСГ) и Централно ръководство (ЦУ) на НАСГБ, ненапълно бяхме готови за срещата. Като споделям до някъде, имам в поради, че гостите ни обсипаха с въпроси, отнасящи се до морална и обществена поддръжка на съдружие " Национална асоциация на сляпо-глухите в България ".

Не допусках, че всичко като въпроси и отговори от страна на асоциацията, ще е записано, а по-късно и че ще бъдат набелязани дейности, от тяхна страна, в посока на същинска поддръжка. Последваха няколко телефонни запитвания по отношение на нужда от помощ за разрешаване на настоящи компликации при реализиране на планувани действия. Разбира се, не пропуснахме предоставената ни опция. Обърнахме се към инж. Костурков и госпожа Любенова за подпомагане за набиране на нужната техническа документи, по отношение на ремонтни действия по постройката, в която се обитава Централно управление на НАСГБ и НЦРСГ " Хелън Келър ", находяща се в гр. Пловдив, регион " Източен ", ул. " Преспа " № 6.

Изключително сюрпризирана останах, когато в телефонен диалог с инж. Костурков, бях поканена в Областна администрация - Пловдив на 29.12.2021 година, на делова среща с тогавашния регионален шеф Ангел Стоев, инж. Костурков и госпожа Любенова. Срещата протече в духа на партньорска поддръжка и съпричастност. В същия ден 29.12.2021 година, НАСГБ получи нужната техническа и разрешителна документи за реализиране на плануваните ремонтни действия.

Почувства се смяната и смяната продължава! Успех!

Оставаме с огромна признателност и с вяра за още бъдещи контакти, в интерес на хората със сляпо-глухота!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР