На 01.07.23г.в РУ-Б.Слатина е образувано ДП по повод подадено жалба

...
На 01.07.23г.в РУ-Б.Слатина е образувано ДП по повод подадено жалба
Коментари Харесай

Криминална сага за парична измама вкара трима мъже в ареста

На 01.07.23г.в РУ-Б.Слатина е формирано Директива за птиците във връзка подадено тъжба от жителка на гр. Бяла Слатина, която е декларирала, че на същата дата е била въведена в подвеждане от незнайно лице, което и се е обадило на мобилният и стационарният й телефон, като й е споделил, че синът й е блъснал жена на пешеходна пътека и се намира в полицията, като с цел да го освободят от полицията би трябвало да му заплати парична сума в размер на 7000лв. Тъжителката е предала сумата на разположение с незнайно МПС.

При осъществената инспекция е открито, че лидера придвижва сума в размер на 22000лв., които предава непринудено на органите на Министерство на вътрешните работи, като показва, че е получил горепосочената сума от две възрастни лица в региона на МБАЛ " Хр. Ботев " -Враца.

За случая е известено управлението на ОД Министерство на вътрешните работи Враца и след координиране с ГДНП са извършени бързи ОИМ със съдействието на ОД Министерство на вътрешните работи Плевен, ОД Министерство на вътрешните работи В. Търново и ОД Министерство на вътрешните работи Русе, в резултат на които на основен път гр. Бяла- гр. Русе на отбивка находяща се на 1,8 кил. от изхода на гр. Бяла в посока гр. Русе е арестувано в миг на приемане на пратка, съдържаща парична сума лице на 34г. от гр. Русе.

При последвали ПСД-претърсване и изземване в гр. Русе населяван от лицето са открити и конфискувани парични суми в размер на 1200лв., 1200евро, 200 щатски $ и разнообразни по тип златни украшения. Тримата мъже, имащи отношение по случая са арестувани за период до 24ч. в РУ-Б.Слатина.

Работата по случая продължава.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР