Н икой не може да отрече, че Амбър Хърд е

...
Н икой не може да отрече, че Амбър Хърд е
Коментари Харесай

Как Амбър Хърд се превърна в най-мразената холивудска актриса?

Н икой не може да отхвърли, че Амбър Хърд е измежду най-популярните холивудски звезди. Е, може да не е най-известна с филмовите си участия, само че всички сме чували за искрено грозния бракоразвод на хубавицата със суперзвездата Джони Деп .

Те бяха симпатична двойка, въпреки и със сериозна разлика във възрастта – 23 години ( Джони Деп е роден през 1963 година, Амбър Хърд – през 1986-а).
 Джони Деп и Амбър Хърд
През 2016 година обаче двамата артисти оповестиха, че се развеждат. И демонстрираха грозната страна на раздялата.

Амбър упрекна Джони в принуждение, Джони упрекна Амбър в принуждение. Актрисата свидетелства в съда, че някогашният ѝ брачен партньор я е заплашвал с ликвидиране.

Говорейки под клетва, тя съобщи от свидетелската пейка, че е била подложена на "краен тормоз " от Джони Деп .

Актьорът назова обвиняванията „ машинация, предопределена да промотира кариерата ѝ за негова сметка “.

На помощ на Джони се притекоха някогашните му партньорки Ванеса Паради и Уинона Райдър , които обявиха, че артистът не е "бияч на съпруги ".

Появи се и запис, в който Амбър Хърд признава, че тя е удряла артиста. Но това не оказа помощ изключително на Джони Деп и той беше уволнен от „ Фантастични животни “.
 Амбър Хърд
Това разгневи почитателите му и над милион души подписаха петиция против Амбър Хърд , с която упорстваха актрисата да бъде уволнена от „ Аквамен 2 “.

А изявленията на Амбър в обществените мрежи бяха засипани от мнения като „ Амбър, какво е възприятието да бъдеш избрана за най-мразената актриса? “.

На Амбър Хърд обаче никак не ѝ пука. Актрисата остана част от прослойка на „ Аквамен 2 “, а неотдавна разгласи, че се е сдобила с щерка на име Уна Пейдж Хърд . Бебето е родено на 8 април от сурогатна майка.

Вижте още:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР