МЗ ще бори неглижирането на профилактичните прегледи с интересна кампания.

...
МЗ ще бори неглижирането на профилактичните прегледи с интересна кампания.
Коментари Харесай

МЗ с интересна идея: Чалгарги, Георги Господинов и Григор Димиторв ни зоват да си правим профилактични прегледи

Министерство на здравеопазването ще бори неглижирането на профилактичните прегледи с забавна акция. В нея може да вземат участие Георги Господинов, Григор Димитров и редица поп фолк изпълнителки.

“Моментът е съдбоносен – има финансиране, има ужасно доста пари за профилактика и те би трябвало да бъдат усвоени. Става дума за съвсем 500 млн. лв.. Трябва обаче да убедим българските жители, че би трябвало да вършат тези профилактични прегледи. Започваме да го вършим от идната седмица – стартираме една огромна осведомителна акция. Ще търсим и националните публични медии. Надявам се да не досадим на хората. Нашето обръщение ще бъде, че опазването на здравето не е болничното лекуване, а промоцията на здравето и профилактиката на болестта ”, уточни зам.-здравният министър Михаил Околийски.

Той добави, че пакетът е богат и в него не влизат единствено кръвни проучвания, а всичко се поема от НЗОК

“Гледах доскоро страхотната победа на Григор Димитров. Мислим за него, мислим за Георги Господинов, който е нашият талант на съвремието – хора, на които хората имат вяра. Има хрумвания и от нашия пресцентър, на които аз доста имам вяра, за поп-фолк реализатори. Трудно ми е да го схвана, тъй като съм хеви метъл, само че има хора, които това харесват ”, добави той.

“Категорично с нов, буен метод желаеме да приказваме ”, добави Околийски

Източник: Frog

Още вести четете в категорията Здраве 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР