Мюзикхолен театър-Пловдив кани своята вярна публика на завладяващото представление Дали

...
Мюзикхолен театър-Пловдив кани своята вярна публика на завладяващото представление Дали
Коментари Харесай

Мюзикхолен театър-Пловдив кани на спектакъла „Дали е любов“

Мюзикхолен театър-Пловдив кани своята вярна аудитория на завладяващото зрелище „ Дали е обич “, което пловдивчани могат да видят на 1 март от 19:00 часа в ДК „ Борис Христов “, оповестиха от Общината.

Спектакълът наблюдава няколко човешки ориси в границите на един ден. Интригуващ и вълнуващ роман, дразнещ феновете да се замислят, дали това е любовта? Подплатен с 14 танцови етюда , мултимедия и с над 30 участници, спектакълът е въздействащ с мащаба на сцените и с прочувствените положения, през които ще преминат феновете.

Сценарий, хореография и мултимедия са дело на ръководителя, хореограф и основател на Мюзикхолния спектакъл – Николай Серафимов.

Театърът е притежател на Награда Пловдив 2006 , 2022″, „ Награда на Гилдията на вариететните актьори 2022 “, „ Награда на Соли 2021-2022 “. Николай Серафимов е с номинация за „ Награда ИКАР 2023 “. Режисьор е Васил Караманлиев, специфични посетители са Гергана и Диан Райчеви, Павлин Шуманов.

В „ Дали е обич “ става дума за обич, само че пречупена през призмата на другия взор. Тя звучи от време на време жестока, ранима, безсилна, неразбрана, изгубена, предадена, изоставена .

Този театър не разчита на специфичните светлинни резултати , тъй като сцените са на улицата, в къщите, в други здания на града, а там има действителни облици, страсти, прекарвания, развръзки, свирепост, недоумение и отречена обич. Мултимедията придвижва феновете за секунди на разнообразни места в града, къде се случват трагичните подиуми, а танците прибавят това, което думите не могат. Този театър не е единствено танцово-театрален, той е по-скоро прочувствен, споделя публиката, която гледа премиерата през октомври предходната година.

Спектакълът се реализира с поддръжката на Национален фонд Култура. Билети се продават на касата на ДК „ Борис Христов “, на касата пред община Пловдив и в цялата мрежа на Ивентим. За проведени визити и благоприятни условия за реклама – Николай Серафимов, тел.: 0895749268 .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР