Мюсюлманите честват един от двата си големи религиозни празници -

...
Мюсюлманите честват един от двата си големи религиозни празници -
Коментари Харесай

Радев и Борисов поздравиха мюсюлманите за Рамазан Байрам

Мюсюлманите празнуват един от двата си огромни религиозни празници - Рамазан Байрам. Той се отбелязва в края на свещения месец.

Мъжете се събраха рано тази заран за молитва в джамиите.

На този празник се събират близки и познати, а младите желаят амнистия от възрастните.

„ Честит Рамазан Байрам на всички мюсюлмани. Пожелавам доста здраве, благополучие и благополучие! Нека свещеният празник донесе взаимно почитание, приемливост, мир и разцвет на всички! ”, написа в профила си във Facebook водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Държавният глава Румен Радев също насочи поздравления към представителите на мюсюлманското вероизповедание в страната по случай настъпването на празника Рамазан Байрам. 

„ Пожелавам от сърце домовете и околните Ви да бъдат благословени със здраве, благоденствие и благополучие “, декларира в приветствието си президентът.

„ Нека дружно като народ да продължим да отстояваме мира, състраданието и солидарността с всички, нуждаещи се от поддръжка. Защото това е пътят за спасението освен на днешните генерации, а и на човечеството “, се споделя още в приветствието на президента до представителите на мюсюлманското вероизповедание в България. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР