Мястото за срещи на Кати и Рик Хилтън е изненадващо

...
Мястото за срещи на Кати и Рик Хилтън е изненадващо
Коментари Харесай

Кати Хилтън и съпругът й Рик имат дати веднъж седмично във фабриката за чийзкейк: „Къде другаде можете да си вземете месна питка?“

Мястото за срещи на Кати и Рик Хилтън е изненадващо непретенциозно.

„ Ние вървим [във фабриката за чийзкейк] един път седмично “, 64-годишната възпитаничка на „ Истинските домакини от Бевърли Хилс “ извънредно сподели на Page Six от имението си в Бел Еър, до момента в който популяризира новата си акция за мразовит чай Smirnoff Ice Smash Tea.

„ Той в действителност харесва пилето [fettuccine Alfredo]. А по-късно и тази, която потапяте със соса “, сподели тя за ястията на брачна половинка си, като означи, че „ цялата им храна е добра “.

Що се отнася до Кати, тя избира да поръча питката, до момента в който вечеря в известния ресторант от веригата, който има доста места в Лос Анджелис, където живеят Хилтън.

„ Къде [другаде] можете да вземете месна питка? “ попита майката на четири деца, която споделя деца Парис, 42, Ники, 40, Барън, 34, и Конрад, 29, с магната за недвижими парцели Рик, 68.

Кати означи, че последния път, когато тя и Рик се отбиха, не се е отдала на нито един от фамозните чийзкейкове на заведен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР