МВР засега не дава информация за случая и доказателствата срещу

...
МВР засега не дава информация за случая и доказателствата срещу
Коментари Харесай

Арестът на Бойко Борисов: МВР засега не дава информация за случая


Министерство на вътрешните работи към този момент не дава информация за случая и доказателствата против някогашния министър председател Бойко Борисов, който беше арестуван в дома в Банкя.

Още във вечерта на ареста юристът на Борисов – Менко Менков разгласи, че министър председателят Кирил Петков е първият разпитан по досъдебното произвеждане, поради което беше задържан някогашният министър председател. Менков уточни, че никакви европейски делегирани прокурори не вземат участие в акцията.

„ Няма и не може да има повдигнато обвиняване, защото обвиняване мже да се повдигне единствено след документално удостоверение от прокурор. За нито едно от претърсванията няма позволение от съда “, сподели още Менков пред медиите.

Съпругът на Севдалина Арнаудова описа, че полицията се появила в дома им по време на вечеря. От там са конфискувани телефони, документи и пари.

Пред bTV Менда Стоянова отхвърли информацията, че също е измежду арестуваните. Уточни, че е в дома си и не е търсена от органите на реда. Предположи, че името ѝ е поставено машинално в известието на Министерство на вътрешните работи, тъй като е измежду лицата към този момент разпитвани по сигнала на БОЕЦ.

Менда Стоянова сподели, че не е заела юрист, тъй като все още няма предявени обвинявания.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР