МВР ще отнема временно регистрацията и ще уведомява собственика на

...
МВР ще отнема временно регистрацията и ще уведомява собственика на
Коментари Харесай

Окончателно: МВР ще отнема регистрацията на неизправните коли

Министерство на вътрешните работи ще лишава краткотрайно регистрацията и ще уведомява притежателя на транспортното средство. След премахване на рисковата техническа нередовност Министерство на вътрешните работи ще позволява използването на транспортното средство. В такива случаи няма да се реализира нова процедура за неговата регистрация.
С промени в Закона за Национална система за незабавни повиквания с обединен европейски номер 112, центровете на системата ще обработват и незабавни повиквания от транспортни средства. На 16 ноември Народното събрание вкара санкция от 500 до 1000 лева за нарушителите на разпоредбите за достъп до стратегически обекти от голяма важност за националната сигурност. За маловажни нарушавания органите на Министерство на вътрешните работи ще постановат санкция от 50 лева Служителите на Министерство на вътрешните работи към този момент ще могат да оказват подпомагане при наблюдаване на държавната граница и да задържат нарушителите на граничния режим. 
Те ще могат да реализират защита или пропускателен режим в региона на охраняван от Министерство на вътрешните работи обект. Оградата по границата беше включена в листата на обектите и дейностите, които Министерство на вътрешните работи охранява с полицейски органи, в това число и със сигнално-охранителна техника. С окончателните промени Народното събрание позволи действието на пожарни екипи от двама души в обитаемоте места до 5000 души.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР