МВР нe може, няма време и не проверява дали негови

...
МВР нe може, няма време и не проверява дали негови
Коментари Харесай

МВР не проверява дали полицаи работят и като охранители

Министерство на вътрешните работи нe може, няма време и не ревизира дали негови чиновници работят и като охранители в частни охранителни компании. Това стана ясно от обясненията на заместник-директора на Столична дирекция на вътрешните работи Антон Златанов пред бТВ.

На въпрос дали са тествани изказвания и подозрения, появили се и в обществените мрежи, в това число и снимков материал, че на митингите има лица, които работят и като служители на реда, и като охранители, Златанов първо отговори, че той такива фрагменти не е виждал.

После изясни, че нямало по какъв начин Министерство на вътрешните работи да ревизира дали негови чиновници работят като охранители, само че в случай че въпреки всичко се откри сходно нещо, то те сигурно нямало да продължат да са служители на реда.

Според него Министерство на вътрешните работи нямало време да се занимава с инспекции на изказвания в обществените мрежи и трябвало да има съществени сигнали, с цел да се стартира някаква процедура, обясни Златанов.

Заместник-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи изрично отхвърли опцията хора от частни охранителни компании да са получавали полицейски униформи, каквито изказвания също се появиха в обществените мрежи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР