МВР направи страшни разкрития относно стрелбата в подлез в София,

...
МВР направи страшни разкрития относно стрелбата в подлез в София,
Коментари Харесай

Страшни подробности от МВР за стрелбата в София! Пострадалият мъж бил с...

Министерство на вътрешните работи направи страшни разкрития по отношение на стрелбата в подлез в София, за която БЛИЦ първо писа. Припомняме, че 50-годишен мъж бе прострелян. Съпругата на простреляния е била с него в подлеза на бул. " България " и бул. " Гоце Делчев ", стана ясно на изключителната конференция на Министерство на вътрешните работи.

„ Днес към 10.00 часа е получен сигнал за пукотевица в подлеза на бул. „ България “ и бул. „ Гоце Делчев “. В непосредственост е имало сътрудници, които даже са чули шума от изстрела. Незабавно са реагирали, слезли са долу и са заловили 59-годишния причинител на действието. Те също по този начин са открили и потърпевшия, който е 50-годишен мъж. След идване на екипите на „ Спешна помощ “ той е откаран в болнично заведение, където се обработва оперативно “, добави той.

Както БЛИЦ писа мотивът за абсурда е кучето простреляния, което се изпикало на витрината на магазина на стрелеца . " Имаме информация за палка, само че досега не е открита дали потърпевшият я е извадил или единствено носил. По сведения на неговата брачна половинка той я носил при положение, че кучето бъде нападнато от други животни ", сподели основният проверяващ служител на реда на Столична дирекция на вътрешните работи комисар Стойно Цветков.

Той уточни, че нападателят е престъпно проявен за нанасяне на телесна щета.

В момента се работи с причинителят – той има една престъпна регистрация обратно във времето за нанасяне на телесна щета. Пистолетът му е законно притежаван “, съобщи още комисар Цветков.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР