МВР, ДАИ и НАП се похвалиха, че при масирана операция

...
МВР, ДАИ и НАП се похвалиха, че при масирана операция
Коментари Харесай

Смях! МВР, НАП и ДАИ с акция за таксита-менте в София, заловиха ТРИ от тях

МВР, ДАИ и Национална агенция за приходите се похвалиха, че при масирана интервенция през днешния ден са открили три незаконни, необозначени таксита в София.

" Действията бяха осъществени чрез потреблението на схемата " скришен клиент ". В акцията участваха екипи на Главна дирекция " Национална полиция ", Икономическа полиция, Изпълнителната организация " Автомобилна администрация " и Националната организация за приходите ", разгласи в публично известие Министерство на вътрешните работи.

Във фокуса на проверката били незаконни дейности през мобилно приложение, което работи главно в огромните градове на страната и предлага необятен набор от транспортни услуги, включително и таксиметров транспорт на пасажери. Проверките са реализирани на три местоположения в столицата. Установено бе, че водачите работят с персоналните си коли, не издават платежни документи и нямат лиценз за осъществяването на транспорт на пасажери против възнаграждение. 

При акцията са открити трима водачи, които са направили нерегламентиран транспорт на пасажери с леки коли. Водачите са глобени, а транспортните средства са спрени от придвижване, като са свалени номерата и са конфискувани документите на колите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР