МВнР на страната съветва също да се избягват обществените събитияРумънското

...
МВнР на страната съветва също да се избягват обществените събитияРумънското
Коментари Харесай

Румъния препоръча на гражданите си в Русия да напуснат страната

МВнР на страната поучава също да се заобикалят публичните събития

Румънското министерство на външните работи предложи на румънците, които се намират в Русия, да изоставен страната " допустимо най-скоро ", а на тези, които възнамеряват сходни пътувания, да ги заобикалят, в случай че не са наложителни, оповестява телевизия Диджи 24, представена от Българска телеграфна агенция.

" Министерство на външните работи припомня и настоятелно повтаря рекомендациите, отправени до румънските жители още през февруари т. година, да заобикалят неналожителните пътувания в Руската федерация, а тези, които се намират краткотрайно в тази страна, да обмислят напускането на територията на Руската федерация допустимо най-скоро ", се показва в известие на министерството.

Същевременно министерството предлага на румънските жители, намиращи се на територията на Руската федерация, да демонстрират нараснало внимание, да заобикалят публичните събирания или скупчванията на доста хора и да не се ангажират в провеждането на протестни акции или други демонстрации, които могат да породят принуждение.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР