Музикантът Венци Мицов се зарази с коронавирус на опашка за

...
Музикантът Венци Мицов се зарази с коронавирус на опашка за
Коментари Харесай

Как Венци Мицов се зарази с COVID-19, докато чака за ваксина?

Музикантът Венци Мицов се болести с ковид на опашка за ваксини. Бившият общински консултант показал признаци единствено дни след имунизацията.

На 20 февруари Венци Мицов избира да се възползва от " зелените коридори " и се озовава на опашката за имунизации пред " Света Анна “.

" Симптомите се появиха на 21-ви, което ме наведе на мисълта, че моето ваксиниране на 20-и е довело до заразяването ", съобщи музикантът пред Bulgaria ON AIR.

Следва позитивен PCR тест и няколко дни по-късно – двустранна пневмония. Така Венци Мицов се озовава в Kовид отделението на " Александровска " болница.

" Влязох в болничното заведение с ясната концепция, че няма да се дам на някаква китайска гадинка и че ще се боря с нея и няма да си представям, че ще се случат някакви неприятни неща. Най-тежко е безвремието, когато примерно в 12 на обяд ти сложат обедните медикаменти и след това имаш едни 6 часа до 6 вечерта, в които няма какво да правиш – просто лежиш ", изясни той.

От през вчерашния ден музикантът към този момент е у дома, само че споделя че битката му с подлата болест продължава. Признава, че срещата с Ковид е затвърдила мнението му, че вирусът не е за подценяване. Признава, че схваща негодуванието на хората против ограничаващите ограничения, само че не схваща пропуските в ръководството на рецесията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР