Музикантът Сам Смит обра овациите с атрактивния черен латексов костюм,

...
Музикантът Сам Смит обра овациите с атрактивния черен латексов костюм,
Коментари Харесай

Латексовият костюм на Сам Смит от наградите „Брит“ се превърна в хит

Музикантът Сам Смит обра овациите с атрактивния черен латексов костюм, който изпълнителят на „ Unholy “ носеше на премиите „ Брит “  в Лондон, оповестява АП.

Отличителният гащеризон, дело на индийския дизайнер Хари (Harri), имаше надуваеми ръце и крайници , които бързо се трансфораха в най-нашумялата визия на вечерта, надделявайки над черния кадифен костюм на Хари Стайлс с голямо цвете от сатенена органза към врата му.

Визията на Смит, която включваше и черни ботуши на токчета с платформа , имаше своите фенове, само че също по този начин въодушеви някои от тях да се пошегуват в обществените мрежи, оприличавайки типа му на НЛО или на „ гащите срещу напикаване “ от известен скеч на комика Били Конъли. Други се чудеха дали това не е респект към една от най-запомнящите се визии на Дейвид Боуи - блестящия гащеризон с панделка и балони, планиран от Кансай Ямамото, който Боуи носи през 1973 година
Дизайнерът на тоалета на Смит - Хари, съобщи, че задачата на визията е била да се отпразнува естествената форма и „ хубостта на това да бъдеш себе си “.

„ Напоследък след „ Unholy “ Сам събираше доста хейт мнения по отношение на „ техния “ облик на тялото “, сподели Хари и добави: „ Исках да основа облик, в който хората в никакъв случай не са виждали Сам “.

Миналата седмица Смит, който употребява за себе си полово неутралните местоимения „ те/тях “, похвали стилиста Бен Риърдън в Инстаграм, като написа, че той стои зад огромна част от това, което " те " са носили през последните няколко години във видеоклиповете и на алените килими.

„ Бен, твоят гений и твоята визия са невиждани в живота ми “, написа Смит и добави: „ Ти ме научи на толкоз доста и ме вкара още веднъж в изкуството и творчеството по метод, който в никакъв случай не съм мислил, че е вероятен. Благодаря ти, че ми оказа помощ да бъда самоуверен и да се развличам по едно и също време. Обичам те и за мен е чест да работя с теб всеки ден “.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР