Музикантът и водещ Йонислав Йотов - Тото остана без участие

...
Музикантът и водещ Йонислав Йотов - Тото остана без участие
Коментари Харесай

След интервюто с Тити Папазов: Хотел отмени участие на Тото, рекламодател се отказа от него

Музикантът и водещ Йонислав Йотов - Тото остана без присъединяване и рекламодател. Това се случва дни, след изявлението му с Тити Папазов, който неотдавна беше посетител в подкаста му " При ТоТо ".

Тогава баскетболният треньор описа, че в ученическите си години е имал интимна връзка с 16-годишно момиче, което му е изневерило с негов доста непосредствен другар. За да я " накаже ", Папазов изясни по какъв начин опитал да остриже косата на момичето. Тъй като тя се дърпала, Тити направил дупки в косата ѝ.

" Беше вечерта. Обаждам се на Гергана. " Възпитателно " ѝ дадох съвет по какъв начин да контролираш нагона си. Шест месеца след нашата възбрана има инкубационен интервал. Единственото нещо, което може да се случи, е да те подстрижа. Започна процесът на подкастряне. Тя стартира да се бори неистово за косата си ", споделя Тити в подкаста.

Този негов роман съответства с случая с 18-годишната Дебора от Стара Загора, чийто другар острига косата ѝ за наставление и направи прорези по тялото ѝ над 20 пъти с макетно ножче, в резултат на което се наложи да ѝ бъдат направени 400 шева. На фона на това, в разнообразни градове на страната, се организираха и митинги под надпис " Нито една повече ".

Мнозина укориха Тото, че не е премахнал тези думи от изявлението с Папазов, което по този начин или другояче е на запис.

Хотел във Велинград, който постоянно залага в програмата си културни изяви, изключително в летните месеци, анулира присъединяване на Тото, което бе планувано за 26 август.

" Уважаеми посетители, сумите по всички закупени билети ще бъдат възобновени, на рецепция до края на август ", гласи известието на хотела.

Много хора написаха под известието в обществената мрежа, че това е " почтена постъпка " и " да му е за урок на Тик-Ток " звездата ".

" Поздравления за позицията. Това в случай че беше в друга страна, Щатите примерно, всички знаем каква “вълна ” щеше да го удари, тук до 3 дни всичко ще е забравено ", или " Този келеш Тото от дълго време въздейства зле на подрастващите - с отровното си наличие в нета ", гласят още мненията.

От велинградския хотел не стопират нищо друго от своята стратегия, като на следващия ден вечер (5 август) ще се играе постановката " спанак с картофи " от 21 часа.

Освен това Тото остана и без единия от спонсорите си - известна безалкохолна напитка. От централата оповестиха, че приключват рекламното си съдействие с Йонислав Йотов - Тото. От компанията оповестяват, че декларират своята позиция срещу насилието. 

" Ние няма да предоставяме естрада на държание, което не демонстрира приемливост или предизвиква издевателството и насилието. Уверяваме ви, че сме подхванали всички нужни ограничения, свързани с прекратяването на съдействието ни с Тото (Йонислав Йотов) ", гласи известието.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР