Музикалният продуцент и ди джей Ерик Морило е намерен мъртъв

...
Музикалният продуцент и ди джей Ерик Морило е намерен мъртъв
Коментари Харесай

Почина авторът на един от най-големите съвременни хитове

Музикалният продуцент и ди джей Ерик Морило е открит мъртъв в дома му в Маями Бийч, удостовери локалната полиция, представена от локалните медии.

В известие до пресата представителят на полицейското ръководство в Маями Бийч Ернесто Родригес споделя, че сега сътрудниците са в ранните стадии на следствието, с цел да дефинират какво тъкмо се е случило, оповестява La Vanguardia. Родригес споделя, че в 10:42 часа локално време е получено позвъняване от вкъщи на актьора на телефон 911.

Полицията не оповестява какви са събитията към гибелта на 49-годишният музикант, която към момента се проверява.

A post shared by (@erickmorillo) on Jul 24, 2020 at 8:33am PDT

Морило се съобщи на полицията при започване на август, откакто резултатите от ДНК разбор, свързани със случай на обезчестяване, се оказаха позитивни. Преди това той отхвърли обвиняванията против него, повдигнати след случай през декември 2019 година, станал по време на частно празненство на остров Стар.

A post shared by (@erickmorillo) on Mar 11, 2020 at 12:55pm PDT

Роденият в Ню Йорк Морило се утвърждава през 1993 година с " I Like to Move It ". Песента, с латино хаус въздействия, смесена с рага вокали, бе изпълнена от рапъра от Тринидад и Тобаго Марк Куаши, прочут още като Лудия каскадьор. Хитът беше претворен в доста известната по целия свят анимация " Мадагаскар ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР