Музикалната звезда от 90-те Nitin Sawhney отмени предстоящите си концерти,

...
Музикалната звезда от 90-те Nitin Sawhney отмени предстоящите си концерти,
Коментари Харесай

Музикална звезда от 90-те отмени концерти, след като „колабира в локва кръв“ и беше откаран по спешност в болница за спешна операция

Музикалната звезда от 90-те Nitin Sawhney анулира идните си концерти, откакто беше откаран по неотложност в болница за незабавна интервенция.

59-годишният английски музикант показа здравна информация с почитателите си, когато разкри, че е получил инфаркт.

Нитин, който е притежател на над 20 интернационалните награди, CBE, и премия за изцяло творчество на Айвър Новело, сподели, че му е прилошало и се е събудил в „ локва кръв “, откакто е разрушил лицето си в стъклена маса.

Той се качи на своята X платформа в сряда и написа: „ След дълги размишления взех решение да се обясня по отношение на обявата по-долу… Преди няколко дни, ненадейно, получих инфаркт.

„ По дяволите… Бях незабавно откаран в болница и NHS сложи стент в една от артериите, водещи до сърцето ми, след което ме държаха да очаквам сходна интервенция (за която имах поради в моя представен пост) на друга артерия. "

Продуцентът и композиторът сподели, че е претърпял две незабавни интервенции и ще се нуждае от трета през идващите седмици....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР