Муза е името на късометражният филм, който Димитър Маринов ще

...
Муза е името на късометражният филм, който Димитър Маринов ще
Коментари Харесай

Димитър Маринов с филмова премиера в София - slava.bg

Муза е името на късометражният филм, който Димитър Маринов ще показа до месец у нас. Той е снимал сцените си в лентата през месец май, когато бе у нас поради присъединяване си в Като две капки вода, като отхвърли да напусне родината макар апела на американските управляващи.

В Муза Маринов си партнира с Китодар Тодоров. Филмът е режисьорски дебют на Свилен Славов, който е и сценарист на заглавието. Действието наблюдава някогашен музикант, който свири на цигулка. Междувременно екранният виолончелист Олег ще организира и второто издание на актьорската си академия в София. Очаква се той още веднъж да се срещне и с учениците си от предходната година.

Курсът ще се организира сред 16 ноември и 5 декември, а в него Маринов ще вкара участниците в системата на Холивуд. Актьорът е първият българин, държал Оскар в ръцете си като част от екипа на Зелена книга, спечелил премията за най-хубав филм през 2019 година

От 1990 година той живее в Съединени американски щати, където като се изключи че самичък се снима във филми, има и сполучлива актьорска школа.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР