Мутри вън е думата на 2020 г., обяви президентът Румен

...
Мутри вън е думата на 2020 г., обяви президентът Румен
Коментари Харесай

Радев: Кризата и смъртността са заслуга на управляващите

" Мутри вън " е думата на 2020 година, разгласи президентът Румен Радев в предаването " Годината " на " Дарик радио ".
Половин година по-късно отново бих излязъл пред президентството с вдигнат пестник, разяснява президентът и уточни, че постоянно застава на страната на хората, когато те показват своите позиции. Аз сплотявам българите против статуквото, против беззаконието и несправедливостта, сподели Румен Радев. По думите му в това изпитание би трябвало да бъдем единни.
 Президентът почна да се цели в огромни промени, с цел да отстрани настоящия управнически модел Президентът почна да се цели в огромни промени, с цел да отстрани настоящия управнически модел
Без подсилване и развиване на човешкия капитал е неосъществим действителен обществен и стопански прогрес. Ако индивидът в действителност е на първо мяст...
Защото в случай че имаме рецесия, в случай че сме страната с най-голяма смъртност в Европейски Съюз, то е точно поради характера на това ръководство. Има ли разгърната стратегия и методика за проби? Има ли таргетирано тестване на избрани рискови групи? Трябваше да бъдат подхванати такива стъпки, с цел да имаме информация. Правителството сутринта взема едно решение, следобяд го анулира, разяснява президентът.
За да се вземе някакво решение, би трябвало да има информация, изясни президентът по отношение на отхвърли си да свика Консултативен съвет поради рецесията с ковид. България е страната с минимум проби за ковид на глава от популацията, уточни Румен Радев.
По думите му в България няма баланс сред обществените, икономическите и здравните ограничения. " Не се сформира явен проект. Много страни демонстрираха, че може да има подобен проект и той може да работи. "
В работата на специалистите аз няма да се меся. Те са хората, които би трябвало да кажат какъв брой да продължат ограниченията, само че това не би трябвало да става въз основата на догатки, съобщи президентът, запитан дали е склонен с решението за удължение на противоепидемичните ограничения.
На деветия месец, откогато рецесията вършее, ние приехме Национален проект за подготвеност при пандемия. Това е жлъч, разяснява президентът. По думите му, проектът за имунизацията би трябвало да обгръща първо най-рисковите групи - медиците, учителите и така нататък
 Румен Радев: Европейската интеграция на районен съд Македония изисква действителни резултати в разговора с България Румен Радев: Европейската интеграция на районен съд Македония изисква действителни резултати в разговора с България
Европейската интеграция на Република Северна Македония /РСМ/ изисква не опити за въздействие и напън посредством трети страни, а постигането на р...
Недоверието към имунизациите е голямо. Трябва да бъде разгърната една доста сериозна акция от медицинските експерти – да обяснят какво тъкмо се случва, по какъв начин би трябвало да се случи. Трябва да има осведомено единодушие, когато се подхващат сходни ограничения. Няма потребност да се играе този политически спектакъл - политиците първи на имунизацията. Важно е медиците да дадат образец. Ако отида да се имунизирам с първата партида от 5000 ваксини, незабавно ще излезе заглавие " Радев лиши шанса за живот на някого ", разяснява президентът.
Моят проблем с държавното управление е, че аз предлагам доста неща – и устно, и документално, само че те не се чуват, сподели Румен Радев.
Всеки ден с това ръководство е пагубно за България. Не мислете, че аз не проследявам какво приказват и партиите, и хората, и социолозите. Указът за датата за изборите ще го дам, както е по Конституция, разгласи президентът. Според президента не се е стигнало до предварителни избори поради " безочието на ръководещите ".
По думите му от доста време сме, с изключение на във всички останали, и в духовна рецесия. Всеки, който желае да ръководи, би трябвало да покаже, че може да се оправя с рецесиите, сподели Румен Радев и добави, че ясно е казано, че ни чакат рецесии.
Аз не управлявам НСО, извънредно време е това да се разбере, съобщи Румен Радев във връзка акцията на Росенец, която малко по-рано в ефира на " Дарик " разяснява Христо Иванов.
 Симеон Славчев: Президентът избърза с датата на парламентарните избори (ВИДЕО) Симеон Славчев: Президентът избърза с датата на парламентарните избори (ВИДЕО)
Много подводни камъни има във връзка с идните парламентарни избори през март 2021 година в условия на пандемия. Това съобщи в...
Имаме тактики и проекти за ръководство на водните запаси, единствено че нямаме система за мониторинг, сподели президентът по отношение на водната рецесия.
Еврозоната пуска България и българските жители, а не мутрите, отговори Румен Радев, запитан за какво Банковият съюз позволява държавно управление, което президентът дефинира като състоящо се от мутри. Правителството на Борисов би трябвало да е признателно на Костов, Станишев, Орешарски и Симеон Сакскобурготски, които постановиха избрана финансова политика, уточни президентът.
На безусловно единна позиция сме с държавното управление по тематиката районен съд Македония. Пътят за участие на страната в Европейски Съюз минава през София. България има голям интерес за приемането на страната в Съюза, разяснява Румен Радев.
Никога не съм атакувал самия аероплан или страната, която ни го предлага. Против това съм страната ни да харчи такива суми без бистрота, сподели още президентът във връзка със договорката за F-16.
Националната сигурност е безспорен приоритет. Виждате с какъв обсег прокуратурата разнищи мрежата на съветската дипломация, а в това време не взема отношение за записите с гласа на премиера, сподели Румен Радев във връзка оповестяването на личност нон грата на съветския посланик, упрекнат в шпионаж. Поведението на държавното обвиняване буди спорни усеща, съгласно президента.
 Радев изрази религия, че скоро ще имаме държавно управление, което не работи за избрани бизнес кръгове Радев изрази религия, че скоро ще имаме държавно управление, което не работи за избрани бизнес кръгове
Вярвам, че не след дълго ще имаме държавно управление, което ще има упоритостта да работи дейно и качествено в полза на българските гражда...
Най-вероятно бъдещият парламент ще бъде фрагментиран, държавното управление ще бъде формирано мъчно, разяснява още президентът във връзка идните избори и опцията да се наложи той да свика длъжностен кабинет.
Очаквам, че няма да има внезапна смяна в политиката на Съединени американски щати след изборите. Но чакам, че ще има връщане към демокрацията и дипломацията, чакам повече разговор и взаимоотношение със съдружниците, сподели Румен Радев по отношение на провелите се през ноември президентски избори в Съединени американски щати.
Ако реша да се кандидатирам за втори мандат, няма нито да се апелирам, нито да влизам в подмолни сделки. Надявам се да продължи разговорът ми с хората отляво, които са от моето политическо семейство, отговори президентът, запитан дали ще се кандидатира за втори мандат на президентските избори през идната година. Моята упоритост е до момента в който съм президент да работя за правата и просперитета на българите.
Единение ще е съгласно Румен Радев думата за 2021 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР