Мутренското правителство върна забравените мутренски години - така лидерът на

...
Мутренското правителство върна забравените мутренски години - така лидерът на
Коментари Харесай

Костадинов за убийството на Алексей Петров: Мутренското правителство върна мутренските години

Мутренското държавно управление върна забравените мутренски години - по този начин водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов разяснява убийството на Алексей Петров.

По думите на Костадинов е " обществена загадка е, че Алексей Петров беше обвързван с ПП-ДБ " и пита - кой ще е идващият.

Ето цялото изказване на Костадинов:

" Докато американските медии се готвеха да се упражняват с подправената вест за мислена връзка на " Възраждане “ с мислени " съветски шпиони " в Англия, стана ясно, че в София е погубен Алексей Петров.

Тук към този момент е налице нещо напълно друго – ставаме очевидци на връщане на мутренските години и развилняване на престъпността в България. Публична загадка е, че Петров беше обвързван с ПП-ДБ, а връзките му с лицето, известно като " Татко Петко ", бяха основа за опити за кадрувания в Министерство на вътрешните работи и службите.

Когато незаконни мутри като сегашните ръководещи от незаконната коалиция ППДБ-ДПС-ГЕРБ вземат властта, неизбежно се стига до убийства. Разбира се, няма по какъв начин да не напомня и странното съвпадане сред идването на новия американски дипломат и неочакваните покушения против знакови незаконни фигури като Къро и в този момент Петров.

Едно е ясно - мутренското държавно управление върна назад забравените мутренски години. Остава единствено да си зададем един финален въпрос - кой ще бъде идващият? И дали няма да е политик? В Хаити убиха президента на страната, та какво остава за нашата колониална територия ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР