Мутрата Радостин Василев изрече куп лъжи. Днес е прекрасен ден.

...
Мутрата Радостин Василев изрече куп лъжи. Днес е прекрасен ден.
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Мутрата Радостин Василев изрече куп лъжи

Мутрата Радостин Василев изрече куп неистини. Днес е прелестен ден. Преди към час, видяхме едни хора, които с държанието си в националин ефир потвърдиха, че са предатели. Това сподели депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов на изключителна конференция на партията.

На нея участва и вицепремиерът и министър на районното развиване в оставка Гроздан Караджов.

Оше при започване на брифинга Тошко Йорданов пусна и запис от диалог сред Радостин Василев и Христина Иванова, в който спортният министър в оставка я заплашва и я кара съобщи Слави Трифонов:

" Ако няма да се присъединиш към нас, подай си молбата за овакантяване от Народното събрание. Ще дойда да те видя след 5 минути ", повтаря Василев.

" Утре ще дойдат хора при тебе и желая да си подадеш молбата за овакантяване на Народното събрание ", приключва диалога спортният министър в оставка.

От записа излиза наяве, че Иванова е убеждавана от Василев да се отдели от политическата мощ, а той самият споделя: ”Няма да ставаме Политическа партия, няма да ги подкрепяме”.

„ От Има Такъв Народ се радваме, че сходен вид хора се махат. Записът ще бъде изпратен в Прокуратурата, с цел да се задействат. Предупредих го да не прави панаири, само че той не ме послуша “, сподели още Йорданов.

Той дефинира някогашния си сътрудник като нравствен боклук.

Очаквайте детайлности

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР