Мустакът на Републиката - Милко Калайджиев дълго ще помни думите

...
Мустакът на Републиката - Милко Калайджиев дълго ще помни думите
Коментари Харесай

Миска предизвика трус: Винаги съм искала да правя необуздан с*кс с Милко Калайджиев, полудявам от желание!

Мустакът на Републиката - Милко Калайджиев дълго ще помни думите на наша миска, която обществено съобщи, че желае да го... скъса от с*кс. При това мацката го съобщи не на смешка, а напълно съществено, тъй като " баткото на пиленцата " от години бил основен воин в еротичните й сънища и единствено като го видела, се подмокряла.

" Няма подобен мъж, извънредно е секси, ужасно възбуждащ. От години си бленувам и си представям по какъв начин ме люби и даже съм си правила всякакви неща с мисълта за него ", това изстреля Анджелина, която е участничка в състезанието Мис Плюз Сайз.

Тя получи най-големия подарък - персонална среща с Милко, само че вместо да му се нахвърли и да му раздра облеклата, единствено мигаше стреснато и " на парцали " при типа на оживелия си идеал.

Предполагаме, че на бате Милко са му се зачервили страните от стеснение, само че пък друго си е да си толкоз мечтан на 72 години, нали?!

Друга участничка в състезанието пък зарита за среща с любимката си Алисия, на която от дълго време се опитвала да наподобява и чиито песни знаела наизуст. В последна сметка май и на нея ще й се отвори парашутът и ще получи щастието да се запознае персонално с певицата.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: миска Анджелина Милко Калайджиев Алисия Мис Плюс Сайз
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР