Мустафа Карадайъ е кандидат за президент, Пеевски мистично изчезна и

...
Мустафа Карадайъ е кандидат за президент, Пеевски мистично изчезна и
Коментари Харесай

Лозан Панов: ДПС играе с трима кандидати за президент, помагат си с Румен Радев |

Мустафа Карадайъ е претендент за президент, Пеевски мистично изчезна и в този момент се появи в ДАНС, никой не разбра за какво, претендент за народен представител е във Велико Търново. В старопрестолната столица нямаме въстаниците Асен и Петър, само че имаме Кирил и Асен, въпреки че не става дума за византийско иго. 

Така разяснява предизборната обстановка в страната претендентът за президент Лозан Панов, повдигнат от ИК и подсилен от Демократична България, по Нова тв. Когато наредим тези обстоятелства и условия, мисля, че е рисково в президентската надправара влизането на етническата тема. 

Повдигането на тематиката за етническия мир звучи обезпокоително. Движение за права и свободи играе с повече от един състезател на изборите за президент, счита Лозан Панов. Той изрази съмнение, че Румен Радев подкрепя Движение за права и свободи, както и те него. 

" Смятам, че е изцяло допустимо Движение за права и свободи да играе с двама играчи, а за какво не и с трима. Ако се върви в тази посока, съгласно мен това не е безобидно. Разменените реплики за родината в президентството сред Радев и Карадайъ активизират вота и на единия, и на другия ”, изясни още Панов. Той даде образец с Движение за права и свободи и Вътрешна македонска революционна организация, които с размяната на реплики една към друга също задействали личния си електорат. И напомни, че на втория тур на президентските избори преди 5 години Движение за права и свободи са подкрепили Румен Радев. 

Според него осветляването на Пеевски в „ Досиетата Пандора ”, появяването му в ДАНС, а по-късно и оповестяването му за лидер на листата на Движение за права и свободи във Велико Търново, е сценка, очерк.

Причините Пеевски да бъде в ДАНС могат да бъдат разнообразни. Възможно е да е отишъл там, тъй като един ден той оглавяваше ДАНС, може да си е взел уверение ”, сподели още Панов. 

Той разяснява и претендентът за президент проф. Анастас Герджиков: „ Той не се отхвърля от своето минало. В това минало имаме „ Новото време ”. Нека да напомня, това е Движение за права и свободи в Национална движение „Симеон Втори". Зад репликата ми стои разбиването на Национална движение „Симеон Втори" и ролята на Движение за права и свободи в този случай. Смята, че хората, които се замислят и имат историческа памет, могат да свържат тези условия и обстоятелства. Опитваме да убедим хората да мислят по по-различен метод и да слушат какво се споделя ”, изясни той. 

За обвиняванията си към Радев, че е, Панов уточни, че повода за думите му е появяването на президента на митингите през лятото.

„ Мафия, превзета страна, липса на независимост на медиите, нереална съпротива – това са условия, които съществуваха и преди прокуратурата да влезе в президентството. Преди това имаше други дейности – дано да напомня ЦУМ-гейт. Там още веднъж ставаше дума за взаимоотношения сред основен прокурор, функционер на политическа партия и човек, който е предприемач, само че и издател на вестник, изясни Панов. Той напомни и случая със записа с двете каки. Плевнелиев и Радев реагираха по еднакъв метод. Те не продължиха нататък. В един миг една невидима ръчичка им сподели: „ Стоп. Нататък не се продължава ”. Нека хората да си дадат своите пояснения, сподели още претендентът за президент.  

Съдебната промяна в действителност е значима, като ръководител на Върховен касационен съд го споделям. Но несъмнено, че има и други доста значими въпроси. Силата на една дребна страна е в нейното достолепие, акцентира Панов за външната политика на страната ни.  

По думите му значимо е да се напомни по кое време се е рестартил плана " Белене ", а заслугата е на " Новото време ". 

Ролята на президента е да изведе значимите тематики на дневен ред, акцентира Панов. 

Хората не се имунизират, тъй като не знаят по какъв начин това ще повлияе, изясни позицията си за коронавирус пандемията той. Лозан Панов се разгласи срещу локдаун, само че поддържа, че документът за имунизиране, преболедуване или негативен тест за влизане в заведения, театри, кина и други е добра мярка. 

Аз ще бъда на втори тур, за мен е значимо да събера поддръжка. Нямам зад себе си партия, поддръжката на Демократична България е поради позицията ми за правосъдната промяна, съобщи Панов. 

Моето сърце е огромно, само че не чак толкоз, че да пусна всеки там, отговори той на въпрос дали приема поддръжката на проф. Анастас Герджиков за балотаж. 

Няма да се боря за още един длъжностен кабинет, ролята на президента е в това да има постоянно държавно управление след избори, счита Лозан Панов. 

ГЕРБ имат своите гласоподаватели, другите партии би трябвало да преценяват дали имат вяра в катарзиса на Бойко Борисов, разяснява той вероятните обединения в Народно събрание след вота и ръководството на страната. 

Независимо кой каква музика слуша, дали аз я одобрявам, хората, които са дали своят вот за Слави Трифонов са факт, несъмнено, че " ИТН " има право на коалиция, счита Панов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР