Мускулест мъж пази гърба на Асен Василев в кулоарите на

...
Мускулест мъж пази гърба на Асен Василев в кулоарите на
Коментари Харесай

Страхът е голям! Асен Василев ходи с частен бодигард в парламента. От журналисти ли го пази?

Мускулест мъж пази гърба на Асен Василев в коридорите на Народното събрание към този момент втори мандат. Мистериозният бабанка, който респектира с мускули и черни облекла, постоянно е засичан да съпровожда съпредседателя на Политическа партия, като постоянно влиза и в кадър по време на изказванията му пред медиите.
Оказва се, че името му е Лъчезар Ставрев и за повторно той е вписан като нещатен помощник в Народното събрание в област сигурност. Интересното е, че е регистриран като подобен на депутата от Политическа партия Искрен Митев, само че в действителност услугите му са употребявани доста по-често от Асен Василев. В предходния 48-и парламент „ схемата “ е била същата, написа Ретро.
Публичните регистри демонстрират, че Ставрев е част от доближения кръг на Василев от дълго време и се е радвал и на други назначения във властта. Мъжът в черно е бил чиновник в Министерството на финансите – ведомството, ръководено от Асен Василев по време на кабинета „ Петков “, за към седем месеца при започване на 2022 година.
Ставрев, който е вписал, че има единствено приблизително обучение, е бил назначен от Асен Василев на щат във финансовото министерство към отдел „ Обща администрация “ с месечна заплата от 1700 лв.. Информацията за миналата месторабота на телохранителя се удостоверява и от подадената от него декларация пред КПКОНПИ, която е оповестена в интернет уеб страницата на Комисията за противопоставяне на корупцията.
Лъчезар Ставрев не има лична охранителна компания, най-малко съгласно данни в Търговския указател. Единственото съдружие, в което взе участие, е ловно-рибарски клуб на територията на Годеч. От профила му във Facebook също е видно, че ловът съставлява интерес за него и е измежду огромните му занимания. В обществената Мрежа Ставрев не е дал повече детайлности за себе си, персоналния си живот, местоживеенето и фамилния си статус. Не е ясно и от кой момент датира близкото му другарство с Асен Василев.

Лъчезар Ставрев пази Асен Василев от публицистите.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР