МРРБ ще проверява ремонта на ул. Граф Игнатиев“ тази нощ.

...
МРРБ ще проверява ремонта на ул. Граф Игнатиев“ тази нощ.
Коментари Харесай

След последния трамвай: МРРБ ще проверява ремонта на Графа тази нощ - Общество

Министерство на регионалното развитие ще ревизира ремонта на ул. „ Граф Игнатиев “ тази нощ. Проверката със профилирана техника ще стартира след прекосяването на последния трамвай, оповестиха от ведомството на министър Иван Шишков. 

Целта е да не се стопира придвижването на публичния превоз, прецизират от Министерството на районното развиване и благоустройството. 

Проверката ще стартира след 23.35 часа и ще продължи  сред 60 и 120 минути. Планирано е да обхване сектори от ул. „ Граф Игнатиев “ и кръстовищата с ул. „ Цар Иван Шишман “ и ул. „ 6-ти септември “. 

Министерство на регионалното развитие авансово се извинява на жителите, живеещи в региона, поради породеното стеснение. 

Ремонтът на центъра на София се прави с европейски пари по Оперативна стратегия " Региони в напредък ", която се ръководи от Министерство на регионалното развитие. Преди дни Шишков и кметът Йорданка Фандъкова направиха  на жълтите павета.

Преди да се заплати, се прави инспекция, посочи тогава министърът процедурата. Това е съображение да стартира инспекция на ремонта на ул. " Граф Игнатиев ", заяви Шишков. 

Столична община през ноември внасе документите за на административния контракт по Оперативна стратегия " Региони в напредък " за периода на плана за възобновяване на централната градска част с 6 месеца. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР