Мрежата ври след циничния коментар на Асен Василев за учителите

...
Мрежата ври след циничния коментар на Асен Василев за учителите
Коментари Харесай

Мрежата ври след циничния коментар на Асен Василев за учителите и чорапогащници с дупки

Мрежата ври след циничния коментар на Асен Василев за учителите и чорапогащници с дупки.

„ Когато оставиш учителите да вървят с чорапогащници с дупки, обикновено е да нямаме естествени учители в учебните заведения и в този момент занапред да навлизат нови фрагменти. Това сподели някогашният финансов министър Асен Василев в „ Лице в лице “ по бТВ и възмути доста учителки, които го възприеха като засегнатост.

Не единствено учителите и синдикатите реагираха бурно след обидата от страна на Асен Василев към учителите и тяхното облекло.

С пост в обществените мрежи реагира и депутатът от ГЕРБ Деница Сачева.
Дупката е липса на проведена материя. Липсите, само че освен на материя, са присъщи за така наречен „ политици “ на „ смяната “, които в незнанието си възприемат себе си за висша прослойка, която би трябвало да прави хората „ естествени “.Асен Василев е черна дупка в българската политика. Той гълтам всеки фотон от светлината на прожекторите единствено с цел да излъчи някоя неистина. Ако не им личеше по този начин фрапантно незнанието, щях да си помисля, че са измежду бащите на лъжата.Българските учители най-добре знаят и помнят по кое време в образованието е вложено най-вече – в заплати, в национални стратегии, в инфраструктура. Кога те се трансфораха в една от най-търсените и най-уважаваните специалности. Тях Асен Василев не може да ги излъже. Не може и да ги обиди като изяснява, че съгласно него не са естествени. Българските учители постоянно са имали достолепие и чест. Те сами ще натикат в миша дупка всеки, който желае да черпи подправени дивиденти от образованието.Хората обаче също би трябвало да гонят подправените герои от политиката. До дупка.


Позиция по отношение на скандалната засегнатост от Василев изрази и Тома Биков, който пък написа забавен и подигравателен коментар.



В мрежите се появиха и мемета на някогашния финансов министър Асен Василев.

Вижте част от тях:







 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР