Моята тревога е за инфлацията, за галопиращите цени, за покупателната

...
Моята тревога е за инфлацията, за галопиращите цени, за покупателната
Коментари Харесай

Президентът за Булгаргаз: Кабинетът да гарантира, че няма да има отново частни посредници при доставката на газ

Моята паника е за инфлацията, за галопиращите цени, за покупателната дарба на българите, за тяхната опция да се оправят с все по-растящите сметки и разноски обикновени за гарантиране на живота. Това съобщи президентът Румен Радев по отношение на уволнението на управлението на „ Булгаргаз ”.

Тоза съобщи пред публицисти президентът Румен Радев.
КЕВР: Природният газ поевтинява със 17,64 % от 1 февруари
Природният газ поевтинява с 17,64 на 100 от 1 февруари, реши дефинитивно Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР). Този месец...
Прочети повече
" Моята паника е за бъдещето на българската енергетика, за цените на тока за жителите и за предприятията ", сподели още президентът.

По думите му когато кабинетът прави смени в управлението на сдруженията, би следвало да подсигурява, че няма да има още веднъж частни медиатори при доставката на газ, че ще се реализиран по-добри условия за България и по-добри цени.

„ Надеждата ми е в тази си активност кабинетът да не се изкушава по наследения управнически модел, който използваше службите, бордовете, регулаторите за кавга и за пробутване на частни ползи, който обвиняваше в нарушаване на закона, тъй като в случай че се употребява същият метод, то няма да реализираме по-различни резултати от наследството на Борисов ”, съобщи още президентът.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР