Моята прогноза още преди няколко месеца беше, че разликата между

...
Моята прогноза още преди няколко месеца беше, че разликата между
Коментари Харесай

Бареков категоричен: Нинова трябва да подаде оставка

" Моята прогноза още преди няколко месеца беше, че разликата сред Борисов и Корнелия Нинова ще е над 10% ", Това съобщи журналистът и някогашен депутат (и някогашен евродепутат) в 43-ото Народно заседание Николай Бареков.

Според него Бареков Корнелия Нинова е оставила Българска социалистическа партия " без хоризонт " и левицата в този момент би трябвало да стартира " от нулата ". " Нинова би трябвало да подаде неотложно оставка, тъй като в този момент ще се прави дясно-центристко държавно управление с ГЕРБ ", счита Бареков.

" Масово са гласувалите за Движение за права и свободи в Нидерландия, Германия, Испания. Оттам са взели Слави Трифонов, Христо Иванов, Бойко Борисов, само че и Движение за права и свободи. Мисля, че огромният губещ в чужбина още веднъж ще се окаже Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова. Какво тя направи за електората си, освен в България, само че и за българите в чужбина? ", попита тогавашният народен представител.

" Христо Иванов се връща с непримиримост и борбеност на политическата сцена, върна се в играта и заслужава да му се обърне внимание ", смята Николай Бареков, като добави, че резултатът на " Демократична България " за него е изненада.

" Силата на Борисов е, че той е по-мъдър. Той има добра преднина, а идващият е Слави. Българинът постоянно ще желае да гласоподава за някой мачо в политиката, в мъжкото начало. Хората, гласуващи, са едни и същи. Не можем да си сменим народа. Няма разлика сред електората на Слави Трифонов и Бойко Борисов. В предишното, гласувалите за Слави, са дали своят вот за Борисов ", уточни журналистът.

" Борисов би трябвало да е най-смирен сега, би трябвало да стартира да мисли за съдружни сътрудници, тъй като няма комфорта да назначи държавно управление още в изборната вечер ", разяснява още той.

" Борисов ще бъде по-честен, когато реализира сделка с Движение за права и свободи, да разгласи с какви министри взе участие в това ръководство. Слави Трифонов, да вземем за пример, би взел участие без министри. Движение за права и свободи, която прави черната работа в Народното събрание, в този момент те би трябвало да имат искания за присъединяване с специалисти в подобен кабинет ", проучва Бареков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР