„Моята кауза в тази кампания е Северозападът. Основната ми мотивация

...
„Моята кауза в тази кампания е Северозападът. Основната ми мотивация
Коментари Харесай

Д-р Иво Ралчовски: „Моята кауза е Северозападът”

„ Моята идея в тази акция е Северозападът. Основната ми мотивация е да потвърдя на жителите от района, че техните проблеми и стремежи се чуват и ще продължат да се чуват. Уверен съм, всички Вие виждате смяната, която се случва, а тя е и с помощта на помощта от Европа”. Това съобщи претендентът за евродепутат от Политическа партия ГЕРБ доктор Иво Ралчовски. Той се срещна с жителите на Лиляче, Косталево, Паволче и Челопек.
Д-р Иво Ралчовски акцентира, че за сегашния програмен интервал България получава над 14 милиарда лв..
„ Обединена Европа принадлежи на всички нас, тъй като всяка инвестиция на европейки средства води след себе си икономическо развиване и възстановяване живота на хората. Доказателствата за това са милиардите евро, вложени в страна ни по линия на европейската взаимност. Без тях доста от огромните инфраструктурни планове в страната и в региона ни нямаше да са действителност. Като образец за европейска взаимност и какво ни даде Европа можем да посочим ремонтираните „ Крайречен булевард” и „ Христо Ботев” във Враца, обновяването на пешеходната зона в центъра на града, ремонта на административната постройка на Община Враца, обновените многофамилни жилищни здания, ремонт на детски градини и образователни заведения. Наред с осъществяването на огромни инфраструктурни планове в региона се откриват нови предприятия и има засилен инвеститорски интерес. Само през тази година във Враца има двама огромни европейски вложителя, като ще бъдат разкрити над 1 000 нови работни места”, сподели още доктор Ралчовски.
Той бе безапелационен, че всичко това се случва с помощта на ГЕРБ и ще продължи да се случва, в случай че партията завоюва европейските избори.
„ Изборите за членове на Европейски парламент ще дефинират освен бъдещето на Европа, само че и мястото на България в нея. Затова приканвам всички Вас да гласувате на 26 май и да подкрепите най-силната листа с номер 12 в бюлетината”, прикани доктор Ралчовски.
Своята поддръжка за претендента от Политическа партия ГЕРБ доктор Иво Ралчовски показаха общинският началник на партията Малина Николова, ръководителят на Общински съвет – Враца Румен Антов и общинските съветници Венета Йошева, Нели Стоянова, Хенриета Георгиева, Таня Георгиева и Десислава Димитрова.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР