Моята кандидатура никога не е била обсъждана в рамките на

...
Моята кандидатура никога не е била обсъждана в рамките на
Коментари Харесай

Искрен Веселинов за бъдещето на коалицията след напрегнатия съвет

Моята кандидатура в никакъв случай не е била обсъждана в границите на Вътрешна македонска революционна организация. Аз имам отговорности в Парламентарната група. Това съобщи след днешния Коалиционен съвет депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов.

„ Избрахме Емил Димитров, тъй като има извънредно огромен административен опит и потвърден темперамент да се бори с нередностите. Слагаме го в този парещ стол, не с цел да потули нещата, а с цел да ги разплете докрай”, добави той пред Нова телевизия.

„ Заявихме, че го издигаме кандидатура, единствено в случай че има цялостната политическа поддръжка на всички сили”, сподели още Веселинов.
От думите му стана ясно още, че преди срещата, Патриотите са се видели.

„ Нямам информация върху Нено Димов да е имало напън да подаде оставка. Адвокатът му се е свързал с Каракачанов още след задържането и е споделил, че има предпочитание да подаде оставка. Ние уважихме настояването му”, сподели още той.

Според него, отговорността за празния язовир край Перник не е еднолично на Нено Димов.

Що се отнася до стабилността на обединението, той разясни, че има интензивни диалози. „ Понякога са тежки и на висок звук, само че без тях няма да излезем от обстановката.

„ Поставиха се много тежки въпроси и това ще е част от нужното, с цел да се почисти несъответствуващото и да се гради доверие. Освен тежката тематика с отговорността, на Коалиционния съвет имаше и положителна част – говорихме си за нещата, които е значимо да бъдат свършени до края на мандата”, разясни Веселинов.

„ Обединени Патриоти” имаме съответни цели, поради които сме в управлението”, акцентира той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР