Моята хипотеза е, че предстоят нови избори и невъзможност изобщо

...
Моята хипотеза е, че предстоят нови избори и невъзможност изобщо
Коментари Харесай

Киряков: Предстоят нови избори и невъзможност изобщо да се състави правителство

" Моята догадка е, че предстоят нови избори и неспособност въобще да се сформира държавно управление ". Това съобщи в изявление за предаването " Преди всички " на стратегия " Хоризонт " политологът Георги Киряков:

" Ако не успее кабинет с мандата на ГЕРБ, малко евентуално е да успее кабинет с мандата на " Продължаваме промяната “ поради същите аргументи, заради които няма да се сътвори кабинет на ГЕРБ, както и поради аргументите, заради които " Продължаваме промяната “ бяха свалени от власт. Хипотезата да се гласоподава от Народното събрание предложение служебното държавно управление да стане постоянно е малко евентуална. Тя е обсъждана и при предходни избори, само че не се е случвала ".

Политологът не изключва разединение на някои от партиите в 48-ото Народно заседание:

" Напълно допустимо е някои от политиците от " Български напредък “ да се поддадат на по този начин наречения финансов напън или да поемат " моркова “ и да се съгласят на присъединяване в една хипотетична коалиция. Другият вид е разединение във " Възраждане “. Знаем, че и при тях имаше развой на разрояване в предишния парламент, както беше и при Има Такъв Народ. Появиха се самостоятелни народни представители. Много добре знаем какво направи Елена Гунчева против " Възраждане “ и какво продължава да прави ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР