Моята форма се поддържа от моите почитатели, моята публика, споделя

...
Моята форма се поддържа от моите почитатели, моята публика, споделя
Коментари Харесай

Борисов изненада Лили Иванова за рождения ѝ ден

Моята форма се поддържа от моите фенове, моята аудитория, споделя примата на българската сцена

Премиерът Бойко Борисов е изпратил букет от розови и червени рози на примата на българската естрадна музика Лили Иванова за 80-тия ѝ празник. Тя е получила още стотици цветя от министъра на културата Боил Банов, шефа на Съюза на артистите Христо Мутафчиев и доста нейни фенове. Кметът на София Йорданка Фандъкова ѝ е подарила красиво дърво, което примата възнамерява да засади, както и икона на Света София.

Според „ България през днешния ден “ Лили Иванова е чествала в стеснен кръг с другари в панорамен ресторант. А малко по-късно на посетители ѝ бе и водещият на Българска национална телевизия Георги Любенов.

Моята форма се поддържа от моите фенове, моята аудитория. Следя продажбите за моите концерти и това ме радва, това ме подтиква, споделя огромната българска певица, чието изявление бе излъчено на Великден.

„ Моите триумфи съм ги постигнала с помощта на моите създатели, желая да благодаря на всички. Също по този начин - и на моята аудитория, в случай че няма аудитория - на кого да изляза да пея?! Ако нямам музикант, в случай че нямам създатели - аз съм една нула. Това е. Да не се вършим на велики “, споделя Лили Иванова.

Тя поздрави и всички свои фенове, като им пожела доста благополучие, здраве и триумфи./tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР