Моят дух трудно може някой да го сломи в този

...
Моят дух трудно може някой да го сломи в този
Коментари Харесай

Кобрата се боксира през лятото в САЩ

Моят дух мъчно може някой да го пречупи в този живот. Възможно е в другия, само че в този няма по какъв начин това да стане. Това съобщи Кубрат Пулев след награждаването си с Почетен знак на президента.

Боксьорът, както и още четирима изявени спортисти бяха отличени от президента Румен Радев на специфична гала в Гербовата зала на " Дондуков " 2.

Кобрата разкри пред bTV, че идващият му мач ще бъде през лятото в Съединени американски щати. Той се усеща добре, възстановил се е от травма и е оптимист, че ще получи още един късмет да се боксира за международната купа в тежка категория.
Снимка: Lap.bg
" Моята форма е супер, усещам се добре. Контузията в рамото отшумя и чакам да създадем летен дуел. Най-вероятно ще бъде в Щатите. На този стадий към момента не мога да кажа име на противник. ", разяснява той.

Кобрата ще продължи подготовката си на Белмекен, а по-късно в Лас Вегас. Не изключва опцията за лагер и в Германия.

" Не обичам да се окайвам, само че и на самия мач (с Антъни Джошуа) играх с контузено рамо. Това ме беше лимитирало единствено с прав удар. Друг удар не можех да нанеса с дясната ръка, само че все пак се качих на кръга и се бих като лъв. "
Снимка: Lap.bg
Пулев има вяра, че още веднъж ще стигне до мач за международната купа в тежка категория. За последно той се качи на кръга против Антъни Джошуа през декември 2020 година в опит да завоюва пояса на Международната боксова федерация (IBF), само че бе нокаутиран.

" Моят дух мъчно може някой да го пречупи в този живот. Възможно е в другия, само че в този няма по какъв начин това да стане. Видяхте, даже когато изгубих с нокаут, ставам, изправям се и демонстрирам, че българският дух е непреклонен и несклоняем. ", добави Пулев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР