Мотоциклетът на Маркес RC213V пристига за първи път в България.

...
Мотоциклетът на Маркес RC213V пристига за първи път в България.
Коментари Харесай

Мотоциклетът на Марк Маркес идва в България

Мотоциклетът на Маркес RC213V идва за първи път в България. Състезателният байк ще е звездата на Honda по време на ревюто MOTO EXPO 2019, което стартира от 10 април в столичната зала ASSICS ARENA и продължава пет дни до неделя, 14 април. Експонатът е печелил борбите на Honda в Moto GP шампионата през предишния сезон вещо ръководен от Марк Маркес. Именно това звездно дуо способства за тройната корона на отбора Repsol Honda за съответния сезон - трофеи при конструкторите, за първенеца и за целия тим.

RC213V за настоящия сезон бе показан при започване на тази година в Мадрид на особено събитие на Repsol Honda Team, като спортната машина резервира остарялата си цветова скица и с нея Марк Маркес и Хорхе Лоренцо сполучливо побеждават в 25-ия сезон на Moto GP. Спортният мотоциклет, която ще забележим у нас, е донесъл в този си тип пет следващи конструкторски трофеи за Honda от излизането си през 2012 година Индексът "RC в името на мотоциклета идва от „ racing “, цифрите „ 213 “ значат, че това е третата за 21-ви век спортна машина на Honda от тази серия, а показателят V бележи V-образния мотор.

Експонатът, идващ у нас, е с идентични механически спецификации като този, с който сега Маркес се вихри по пистите. В основата на RC213V за 2019-а година е заложено ДНК-то от въведената през 2012 машина. През настоящия 25-и сезон на Moto GP алуминиевото шаси на мотоциклета бе олекотено, само че за сметка на това инженерите са се погрижили то да бъде още по-здраво, плътно и уравновесено. Мощността на V-образния мотор остава идентична – 180 кВт(244,5 к.с.). В структурата на мотоциклета основна роля играят аеродинамичните детайли от въглерод.
RC213V ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Дължина (мм): 2052
Широчина (мм): 645
Височина (мм): 1,110
Колесна база (мм): 1,435
Клиренс(мм): 115
Маса (кг): Според разпоредбите на FIM
Двигател: 4-тактов, с водно изстудяване, 4-клапанен DOHC, V4
Работен обем(куб. см): 1000
Макс. мощ: над 180 кВт(245 к.с.)
Рама: алуминиева, двутръбна
Предни колела (инчове): 17
Задни колела (инчове): 17
Предно окачване: телескопична вилка
Задно окачване: Pro-link
Обем на резервоара (л): 22
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР