Мотористи снимат зловещ хуманоид по мост над язовир …Видеоклип (ще

...
Мотористи снимат зловещ хуманоид по мост над язовир …Видеоклип (ще
Коментари Харесай

Мотористи снимат зловещ хуманоид по мост над язовир

Мотористи снимат злокобен хуманоид по мост над язовир …Видеоклип (ще го гледате по-долу) на сходно на извънземно създание е сниман от моторист, който пътува с приятелите си през нощта.Подобната на извънземна фигура била видяна по моста над язовир Чадва, град Хазирабаг, щата Джаркханд, Индия.Кадрите демонстрират призрачна фигура, сходна на извънземно, която върви по средата на пътя.Видеото е споделено от консуматор в Туитър с надпис:
„ Това видео е от #hazaribagh#Jharkhand, който твърди, че създанието е #Alien&virus … Не е подправено, а реалено. Наистина ли са пристигнали или са просто клюки? ”Служител от локалната власт декларира, че произходът на видеоклипа от Джаркханд, на който се вижда сходна на извънземна фигура, която се разхожда по моста, е незнаен.Официалният източник, разясняващ 30-секундния клип, споделя още:„ Никой не е посещавал офиса и не е имало позвънявания от някой, който желае да подаде известие или питане за случая. Следователно все още към момента не е стартирано следствие. “Четете още: Охранителна камера в Коста Рика снима злокобен хуманоид (видео)Във видеото могат да се видят няколко моториста, които минават около създанието, което се разхожда по тъмната улица. Междувременно, някои от тях го виждат и стопират, до момента в който различен стартира да снима.

 1111 600x450 - Мотористи снимат злокобен хуманоид по мост над язовир (видео)
На фрагментите може да се чуе по какъв начин някой споделя: „ Прилича на магьосница … “Когато мотористите минават около съществото, хуманоидът стопира, поглежда обратно и стартира да върви още веднъж.Очевидците, които желаят анонимност настояват, че карат по този път от години, денем и нощта, даже в 1-2 часа сутринта, само че в никакъв случай не са виждали нещо сходно.Гледайте видеото.
Мотористи снимат злокобен хуманоид по мост над язовирИма доста въпроси за този случай, които за в този момент остават без отговор …Какво мислите Вие?Следвайте ни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР