Мотивите ми - цялата работа е, че имаме лидерска партия

...
Мотивите ми - цялата работа е, че имаме лидерска партия
Коментари Харесай

Проф. Николай Радулов, напуснал ИТН: Няма как да ме купят, Тошко казваше, че сме нищо и никой

Мотивите ми - цялата работа е, че имаме лидерска партия и ни се споделя, какво да вършим. Слави е този, който ни е вкарал в Народното събрание, ние сме били нищо. Аз не съм виждал Трифонов. От него не съм го чувал. Но се е повтаряше от Тошко Йорданов. Каза го и на Ива Митева в лицето и от трибуната на Народното събрание. Тошко споделяше, че ние сме никой и би трябвало да изпълняваме. Последният случай бе нещо неразбираемо за Македония, изясни той пред Нова телевизия.

Сега всички си мълчат, само че в главата им се върти какво да вършат. Болезнено е за хора с достолепие.

Имаха желание да изоставен повече от 10 души. На Христинка Иванова се е оказало някакво влияние да не напусне. Присъствах на диалога на Радостин с депутатката. Нямаше никакво мутренско държание, уточни професорът.

Напускаме Има Такъв Народ, тъй като не одобряваме концепцията, че сме никой. Ще поддържаме стойностни неща, без значение от кое място са, безапелационен бе той.

Охранител на Слави ни събра по проблемите на сигурността и сподели, че би трябвало да работим по проблемите на сигурността. Говореше от името на Слави, че ще направи група за политическо управление. Ние, двама професори, го приехме със смях. Участваха и двама души от Министерство на вътрешните работи, които участваха в побоите, сподели още Радулов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР