Москва вижда нарастване на антисемитизма в страните от НАТО, а

...
Москва вижда нарастване на антисемитизма в страните от НАТО, а
Коментари Харесай

Захарова: Русия отбелязва експоненциално нарастване на антисемитизма в САЩ

Москва вижда повишаване на антисемитизма в страните от НАТО, а в Съединени американски щати това се случва експоненциално. Това сподели по време на брифинг формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова, оповестяват съветски медии.

„ Виждаме грамаден растеж на антисемитизма в страните от НАТО, виждаме неконтролиран растеж на национализма като цяло. А в Съединени американски щати е записано повишаване на антисемитизма, невиждано от десетилетия ”, добави Захарова.

Захарова уточни, че в Съединени американски щати това е „ всеобща наклонност “, която се развива „ експоненциално “.

" Но вие би трябвало да видите корена на това зло. Трябва да признаем, че американската политика на всепозволеност, безотговорност и нейното лично великолепие под формата на концепцията за изключителност докара до това ”, сподели Захарова.

Тя изясни, че сегашната наклонност към повишаване на антисемитизма се е развила в обстановка, в която американските управляващи „ безусловно прокарваха и прокарваха своята визия за това по какъв начин да се развива районът “ в несъгласие с „ интернационалната правна рамка за споразумяване, в несъгласие с мнение на прилежащите страни на Израел и Палестина, обратно на логиката на историческия развой “.

„ В устрема си да отбрани по всевъзможен метод личните си геополитически ползи, Вашингтон от дълго време е не запомнил за моралните стандарти “, добави Захарова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР