Москва ще постигне целите си по един или друг начин

...
Москва ще постигне целите си по един или друг начин
Коментари Харесай

Москва: Колкото по-рано Украйна приеме исканията ни, толкова по-скоро може да приключи военният конфликт

Москва ще реализира задачите си " по един или различен метод " и за Киев ще е по-добре да одобри нейната позиция и да седне на масата за договаряния, сподели Дмитрий Песков, който е прессекретар на съветския президент Владимир Путин.

 

Русия твърди, че желае да " денацифицира " Украйна и да отбрани рускоговорящото население в източната част на страната. Киев и Западът отхвърлят тези изказвания и ги дефинират като неоснователен предлог за завладяване на територия в колониален жанр.

Песков уточни, че колкото по-скоро " украинският режим покаже готовността си да одобри съветските претенции, които ще бъдат реализирани по един или различен метод, толкоз по-скоро всичко ще завърши и украинците ще могат да стартират възобновяване си след тази покруса, която режимът в Киев стартира. "

 

Украинският президент Володимир Зеленски изготви проект за мир в 10 точки, който стартира с изтеглянето на съветските войски от окупираните елементи на Украйна. Русия сподели, че е отворена за договаряния, само че не е дала детайлности за позицията си или какви са настояванията ѝ от Киев, с цел да завърши враждебните дейности.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР