Москва се нуждае от около 500 милиарда рубли (6,1 млрд.

...
Москва се нуждае от около 500 милиарда рубли (6,1 млрд.
Коментари Харесай

Путин създава безпилотен самолет за 6 млрд. долара

Москва се нуждае от към 500 милиарда рубли (6,1 милиарда долара) за създаването на план за безпилотни летателни апарати, разгласен през февруари от президента Владимир Путин, съобщи Ройтерс, като цитира съветското издание " РБК ".

Руската медия, базирайки се на неназовани източници, осведомени с плана, заяви, че тактиката за създаването на безпилотния аероплан в интервала до 2030 година би трябвало да бъде утвърдена до 1 юни и да включва детайлности за производството и финансирането му.
-->
" Размерът на финансирането и съответните пропорции ще изискат координирана позиция на всички ведомства - всички стойности към този момент са спекулативни ", показва съветската медия, като цитира един от източниците.

През февруари Путин съобщи, че Русия би трябвало да усили личното си произвеждане на дронове и да сътвори подобаваща инфраструктура за необятното им потребление.

Въпреки че Русия към този момент създава редица летателни апарати, те към момента не са задоволително усъвършенствани и Москва употребява най-вече ирански дронове " Шахед " при нападенията си против Украйна, отбелязва Ройтерс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР