Москва. Председателят на ПП АБВ Румен Петков представи пред Елеонора

...
Москва. Председателят на ПП АБВ Румен Петков представи пред Елеонора
Коментари Харесай

Румен Петков в Русия представи пред ръководителя на Федерална агенция „Россотрудничество“ вижданията на ПП АБВ за бъдещето на взаимоотношенията между Русия и България

Москва. Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков показа пред Елеонора Митрофанова, началник на Федерална организация „ Россотрудничество “ вижданията на Политическа партия АБВ за бъдещето на взаимоотношенията сред Русия и България. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ . Основни акценти на срещата беше 140-годишнината от дипломатическите връзки сред двете страни, както и бъдещето на енергийните планове и енергийната сигурност на България и Европа.
Председателят на АБВ - Младежи Пламена Заячка срещна Елеонора Митрофанова с взаимоотношенията сред младежката организация на АБВ и младежкото крило на партия „ Единна Русия “ – „ Млада армия “ и планове, които взаимно са осъществили до момента и в вероятност, от което Митрофанова изрази удовлетворение.
От съветска страна участници в срещата бяха още Андрей Коваленко - шеф на отдела за реализация на юношески стратегии в „ Россотрудничество “ и Елена Шлинева - Началник на отдела за цивилен начинания и развиване на публичната дипломация. От българска страна - ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков, ръководителят на АБВ - Младежи Пламена Заячка и Анатолий Потапов – ексклузивен и пълномощен дипломат на Руската федерация в България и понастоящем, ръководител на Дружеството за другарство Русия-България. Анатолий Потапов изрази поддръжката си към Политическа партия АБВ и уточни, че добре схваща мястото и ролята на АБВ в българския политически живот и връзките сред България и Русия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР