Москва. Първият кръг от руско-американските преговори за сигурност в Женева

...
Москва. Първият кръг от руско-американските преговори за сигурност в Женева
Коментари Харесай

Мария Захарова: Преговорите между Русия и САЩ ще започнат в тесен кръг в неделя вечерта

Москва. Първият кръг от руско-американските договаряния за сигурност в Женева е плануван за неделя вечерта, заяви формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в ефира на предаването „ Неделя вечер с Владимир Соловьов “ по телевизионния канал „ Россия-1 “, представена от TACC .

„ Днес в Женева кацна аероплан с нашите дипломати и военни, които ще вземат участие в първия кръг договаряния в стеснен кръг с американците по въпросите на сигурността довечера. Утре тази работа ще бъде продължена в по-широк формат. Съответно, двата дни – 9 и 10 януари –те ще посветят на преговорния развой “, сподели тя.

Руската делегация дойде в Женева за диалози със Съединени американски щати за гаранции за сигурност с работна настройка и предпочитание за справяне с съответни въпроси, сподели представителят на външното министерство.

„ Имаме най-важното работно въодушевление, работна настройка, схващане на действителностите и предпочитание в действителност да се занимаваме с съответните въпроси на сигурността, “ означи дипломатът. „ Това ще бъде диалог сред съветски експерти и американски сътрудници и ние ще забележим кои ще се показват американците или кой ще се явят. Отидохме там с желанието да участваме в съответна работа. "

По-рано почитан представител на американската администрация съобщи на брифинг, че Съединени американски щати отиват на идните договаряния с Руската федерация " с възприятие за натурализъм, а не с възприятие на оптимизъм ". Захарова от своя страна предложи на американската страна по някакъв метод да се развесели.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР